İZMİR / KEMALPAŞA - Kamberler İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Nis

2. Hackathonu kapsamında katıldığımız Akıllı Dönüşümler (Smart Transformations) e-Twinning Projemiz

Şbt

Anadolu diyarından ve dünyanın çok çeşitli ülkelerinden insanlığın hayallerini süsleyen masallar ve bu masalların kahramanlarının yeniden yaratıcı ve ilginç olaylar örüntüsüyle bir araya getirilerek oluşturulacak "Bu Benim Masalım" etwinning projemizin; Romanya ,Letonya, Bulgaristan ve Türkiye’den  ortakların katılımıyla başladığını başta okulumuz öğrencileri olmak üzere tüm eğitim paydaşlarımıza duyurmaktan onur duyuyoruz.

Ock

Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında eş ve zıt anlamlı kelimeleri "Bilen Oturur" etkinliği ile pekiştirdik.

Ock

Okulumuzun da ortak olduğu EĞİTİMDE BİZ DE VARIZ (WE ARE ALSO IN EDUCATION)  eTwinning Projemiz dezavantajlı öğrencilerin eğitim alma konusunda yaşadıkları sıkıntılara, tüm çocukların aynı haklara sahip olduğu gerçeğine dikkat çekmeyi ve öğrencilerimizde bu konu ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Proje ortaklarımıza ve tüm öğrencilerimize iyi çalışmalar diliyoruz.

Ock

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanışının 85. yıldönümünde okulumuzda yaptığımız etkinlikler ve programımız.

Ock

Cumhuriyet' in ilanının 100. yılını kutladığmız bu Cumhuriyet Bayramı' nda öğrencilerimiz şiirlerini okuyup gösterilerini yaptılar.Bizim coşkumuza eşlik eden tüm velilerimize  teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul bahçemizin ve okulun bölümlerinin kullanılır hale gelmesinde bize yardımcı olan belediyemiz Temizlik İşleri ve Fen İşleri ekiplerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz çocuklarımız için temizlenip düzenlendi.